Slumpmässiga inlägg


Blog Archive

(c) megastorm.se devylia @ gmail.com. Använder Blogger.
- -

PostHeaderIcon Lista: 4 stycken opraktiska klädesval

Det finns en hel del spel där man nästan häpnar när man får se vad personerna har på sig. Eller i många fall inte har på sig. Här kommer en liten lista med 4 stycken klädval som jag tycker man borde sett över.

4
Allas våran Mario. Men vad gör han egentligen i rymden utan rymddräkt. Många dräkter har han under spelets gång men ingen som gör att han faktiskt kan andas. Opraktiskt.

3
Bayonettas kläder består av hennes hår. Låter faktiskt mer opraktiskt än det är eftersom håret kan förvandlas till ett monster som äter upp hennes fiender. Mycket balsam går det dock.

2

Kainé i Nier kommer undan en första plats bara för att hon inte har huvudrollen. Men seriöst. Nattlinne med string och och strumbyxa. Ok att det är framtid men det där verkar inte vara något bekvämt att slåss i.



1
Ayumi är en cool hjälte med massor av härliga och kaxiga repliker. Fast man kan ju undra vad hon tänker med kära Ayumi? Vad är det hon har satt på sig under sin jakt på skatter. Lara Croft får se sig slagen som den minst klädda skattletaren i spelvärlden. 

1 kommentarer:

Jonas Andreasson sa...

Ja Mario borde ha seriösa problem där ute i galaxen. Blod som förvandlas till gas i vakum är ingen höjdare :)

Kul inlägg!

Skicka en kommentar

Nya kommentarer

Tävling


Follow megastormse on Twitter

Gillar ni den nya desingen på megastorm?

Världens bästa tyckare

Blogger TemplatesTop Commentators Widget for Blogger